Доступно

Макарон (Лиза Глинская)

Информация
Тип покупки: Оптовая
Цена: 300 РУБ

Организатор: Танцуем Танцуем
Статус:
Доступно
Список участников
Ссылки для скачивания Как распаковать архивы? »
Танцуем
Танцуем
Организатор
Сообщения
Монеты
0.0
Оплачено
35
Купоны
0
Кешбэк
0
Баллы
0
  • @Skladchiki
  • #1

Складчина: Макарон (Лиза Глинская)

Ссылка на картинку
изображение
Ласкаво прошу на мій навчальний курс з приготування десерту МАКАРОН @macarons_lizaglinskaya_

🌟Теми курсу «Макарон»
Що таке макарон? Яким має бути справжній макарон.
Що зробити, щоб отримати ідеальний макарон?
Обладнання та інвентар яке вам знадобиться для приготування.
На чому краще випікати макарон?
Які насадки використовувати?
Розберемо детально кожен інгредієнт.
Варіанти декору для макарон.
Про начинки для макарон. Ароматизація. Чим ароматизувати рідину в ганашах?
Гладкі кришки макарон. Від чого це залежить?
Макарон на французській мерензі, 1.0. Класичний рецепт, (51% цукру).
Макарон на французській мерензі, 2.0. (44% цукру). Знижений вміст цукру.
Макарон на французській мерензі, 3.0. (44% цукру). Знижений вміст цукру.
Шоколадний макарон, фісташковий макарон, фундуковий макарон.
Кришки макарон без барвників.
Макарон на італійській мерензі, (47% цукру). Знижений вміст цукру.
Макарон на швейцарській мерензі, (46% цукру).

Брак та помилки в приготуванні макарон.
Рецепти класичного ганаша:
на білому, молочному, темному шоколаді, на горіхових пастах, на фруктових та ягідних пюре, сирні ганаші, ганаші із м‘ятою, тархуном, базиліком, кокосові
Ягідний та фруктовий мармелад.
Солона карамель, сирна карамель.
Хрусткий центр.
Рецепти збитого ганаша:
на білому, молочному, темному шоколаді, із горіховими пастами, на ягідному та фруктовому пюре, з вершковим сиром.
Умови зберігання макарон.
Як правильно їсти макарон.
 
Похожие темы
  • Цена: 200 руб
Просмотры
2K

Зарегистрируйте учетную запись или войдите, чтобы обсуждать и скачивать материалы!

Зарегистрироваться

Создайте учетную запись. Это быстро!

Авторизоваться

Вы уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Сверху